Tannlege Indre Fosen

Viser 2 treff på tannlege i Indre Fosen. Her finner du informasjon om priser, tjenester, kontaktinfo, kart og veibeskrivelse med mer.

Enten du er ute etter billig tannlege Indre Fosen eller vil kontakte offentlig tannklinikker i Indre Fosen, så hjelper vi deg på vei. Se våre oppdaterte prislister for de offentlige tannklinikkene i Indre Fosen, og sammenligne priser på de vanligste tjenestene med tannklinikker i andre fylker.

Finn erfarne tannleger som kan hjelpe deg med tannbehandlinger som fylling, rotfylling, tannkrone, tannbleking og sjekk av dine tenner. På Tannleger Norge kan du også lese andre pasienters erfaringer med tannleger, eller du kan enkelt legge igjen din egen. Vi har oversikten over pålitelige tannklinikker i Indre Fosen.

Offentlig tannlege Leksvik

Leksvik tannklinikk

Lundavegen 13, Leksvik

Offentlig tannlege Rissa

Rissa tannklinikk

Rådhusveien 6, Rissa

Artikler om tannhelse

Les våre artikler som omhandler alt fra generell tannhelse, støtteordninger, vanlige sykdommer til odontofobi med mer.

Sist oppdatert 28. desember 2023

Tannbleking – hjemme eller hos tannlegen

Et varmt smil kan være nøkkelen til mange lukkede dører, og tannbleking har blitt et populært virkemiddel for å forsterke den visuelle appellen til dine perlerader.…

Les hele artikkelen

Sist oppdatert 23. september 2023

Usynlig tannregulering – et effektivt og diskret alternativ

Usynlig tannregulering har revolusjonert måten vi kan rette opp tannstillinger på. Med en serie gjennomsiktige skinner kan man oppnå et nytt smil uten at reguleringen er…

Les hele artikkelen

Sist oppdatert 21. september 2023

Når bør jeg fjerne visdomstennene?

Med mindre visdomstennene forårsaker smerter eller andre problemer, trenger du ikke å fjerne dem.

Les hele artikkelen

Hva koster tannlegen i Indre Fosen?

Lurer du på hva en undersøkelse, tannrens eller fylling koster? Vi har oppdaterte prislister for den offentlig tannhelsetjenesten i Indre Fosen.

Se priser Indre Fosen