Om Tannleger Norge

Tannleger Norge så dagens lys i januar 2021. Hensikten med nettsiden er å gjøre det enkelt for alle å finne kontaktinfo til offentlige tannklinikker. Her finner du en fullstendig og oppdatert liste over offentlige tannleger i Norge.

Om Tannleger Norge

Vi etterstreber til enhver tid å holde tannklinikkenes kontaktinfo oppdaterte, og har egne systemer som plukker opp endringer. Tannklinikkene eller brukere av nettsiden kan også foreslå endringer inne på hver enkelt klinikks profilside. Vi hører gjerne fra deg om du har oppdaget feil ved en av klinikkene.

Vi har gjort det enkelt for våre brukere å kontakte tannlege – når som helst! Send en e-post direkte til tannklinikkene fra klinikkens profilside.

Tannleger Norge er tilpasset visning på mobile flater, det er enkelt og oversiktlig å finne kontaktinformasjon – også når man er på farten.

For de offentlige tannklinikkene foreligger det prislister for hver enkelt fylkeskommunes tannhelsetjeneste. Prisene oppdateres normalt én gang i året. Her finner du også informasjon om dyreste og billigste tannklinikk på utvalgte behandlinger.

Har du forslag til forbedringer eller andre kommentarer – kontakt oss her

Driver du din egen tannklinikk og ønsker å stå oppført på Tannleger Norge? Legg til din tannklinikk her.

Vår misjon

Den enkleste veien til tannlegen.

Vår visjon

Tannleger Norge sin misjon er å være det foretrukne valget for informasjon om tannklinikker. Ved hjelp av smarte tjenester, oppdatert informasjon og en gjennomtenkt brukeropplevelse, ønsker vi å vise vei for forbruker når valg av tannlege skal fattes. Vår misjon Den enkleste veien til tannlegen.

Hvorfor Tannleger Norge?

Tannleger Norge er en komplett oversikt over offentlige tannklinikker, men du finner også private klinikker. Det er enkelt å finne oppdatert kontaktinfo eller å sende meldinger direkte til tannklinikkene.

Enkelt

Vi gjør det enkelt og oversiktlig å finne kontaktinfo til tannlege.

Oppdatert

Tannlegenes kontaktinformasjon holdes kontinuerlig oppdatert.

Trygt

Vi etterstreber en trygg opplevelse når du benytter Tannleger Norge.
Søk etter tannleger her