Tannlege Evje og Hornnes

Viser 1 treff på tannlege i Evje og Hornnes. Her finner du informasjon om priser, tjenester, kontaktinfo, kart og veibeskrivelse med mer.

Enten du er ute etter billig tannlege Evje og Hornnes eller vil kontakte offentlig tannklinikker i Evje og Hornnes, så hjelper vi deg på vei. Se våre oppdaterte prislister for de offentlige tannklinikkene i Evje og Hornnes, og sammenligne priser på de vanligste tjenestene med tannklinikker i andre fylker.

Finn erfarne tannleger som kan hjelpe deg med tannbehandlinger som fylling, rotfylling, tannkrone, tannbleking og sjekk av dine tenner. På Tannleger Norge kan du også lese andre pasienters erfaringer med tannleger, eller du kan enkelt legge igjen din egen. Vi har oversikten over pålitelige tannklinikker i Evje og Hornnes.

Offentlig tannlege Evje

Evje tannklinikk

Nils Heglandsveg 40, Evje

Artikler om tannhelse

Les våre artikler som omhandler alt fra generell tannhelse, støtteordninger, vanlige sykdommer til odontofobi med mer.

Sist oppdatert 28. desember 2023

Tannbleking – hjemme eller hos tannlegen

Et varmt smil kan være nøkkelen til mange lukkede dører, og tannbleking har blitt et populært virkemiddel for å forsterke den visuelle appellen til dine perlerader.…

Les hele artikkelen

Sist oppdatert 23. september 2023

Usynlig tannregulering – et effektivt og diskret alternativ

Usynlig tannregulering har revolusjonert måten vi kan rette opp tannstillinger på. Med en serie gjennomsiktige skinner kan man oppnå et nytt smil uten at reguleringen er…

Les hele artikkelen

Sist oppdatert 21. september 2023

Når bør jeg fjerne visdomstennene?

Med mindre visdomstennene forårsaker smerter eller andre problemer, trenger du ikke å fjerne dem.

Les hele artikkelen

Hva koster tannlegen i Evje og Hornnes?

Lurer du på hva en undersøkelse, tannrens eller fylling koster? Vi har oppdaterte prislister for den offentlig tannhelsetjenesten i Evje og Hornnes.

Se priser Evje og Hornnes