Kontakt Tannlegevakten i Bergen

Benytt skjemaet for å sende en melding direkte til Tannlegevakten i Bergen sin registrerte epost-adresse. Husk at du ikke må sende viktige personopplysninger eller sensetiv informasjon som personnummer via skjemaet.

Offentlig tannlege Bergen

Tannlegevakten i Bergen

Velkommen til Tannlegevakten i Bergen. Tannlegevakten i Bergen tilbyr tannhelsetjenester i Bergen kommune i Vestland fylke. Se klinikkens telefonnummer, adresse, veibeskrivelse, åpningstider og prisliste, eller send e-post direkte til tannlegen.

Kontaktinfo

Adresse

Solheimsgaten 18, 5058 Bergen

Åpningstider

Praksis

Offentlig tannklinikk

E-post

Plassering

Kart og veibeskrivelse

Tannlegevakten i Bergen har besøksadresse Solheimsgaten 18, Bergen. Se kart under for nærmere plassering og veibeskrivelse.

Prissammenligning ukomplisert ekstraksjon av rot/tann

Innlandet tilbyr laveste ordinære pris på ukomplisert ekstraksjon av rot/tann, med 0 kroner. Dyrest er Vestland, som tar 1085 kroner for samme behandling. Tannlegevakten i Bergen, med sine 1085 kroner, er 14 % dyrere enn landsgjennomsnittet for offentlige tannklinikker på ukomplisert ekstraksjon av rot/tann. Se prisliste for Tannlegevakten i Bergen.

Tannklinikker i nærheten

Her finner du andre tannklinikker i samme område som Tannlegevakten i Bergen. Se alle tannleger i eller se alle tannleger i .

Offentlig tannklinikk Bergen

TkVestland

Årstadveien 19, Bergen

Mer informasjon
Offentlig tannklinikk Nesttun

Nesttun tannklinikk

Nesttunvegen 90, Nesttun

Mer informasjon
Offentlig tannklinikk Isdalstø

Knarvik tannklinikk

Kvernhusmyrane 7, Isdalstø

Mer informasjon
Offentlig tannklinikk Husnes

Husnes tannklinikk

Stølshaugvegen 3, Husnes

Mer informasjon

Tannlegevakt Bergen

Har du behov for akutt tannlegehjelp utenom tanklinikkens åpningstider? Her finner du tannlegevakter i samme område som Tannlegevakten i Bergen. Finn tannlegevakten nærmest Bergen i Vestland fylke ved å følge lenken under.

Se tannlegevakter i Vestland

Endringsmelding Tannlegevakten i Bergen

Er det feil eller mangler med oppføringen til Tannlegevakten i Bergen? Benytt skjemaet under for å foreslå endringer. Fyll kun ut feltene som foreslås endret.