Kontakt Vågsbygd tann- og spesialistklinikk

Benytt skjemaet for å sende en melding direkte til Vågsbygd tann- og spesialistklinikk sin registrerte epost-adresse. Husk at du ikke må sende viktige personopplysninger eller sensetiv informasjon som personnummer via skjemaet.

Offentlig tannlege Kristiansand

Vågsbygd tann- og spesialistklinikk

Velkommen til Vågsbygd tann- og spesialistklinikk. Vågsbygd tann- og spesialistklinikk tilbyr tannhelsetjenester i Kristiansand kommune i Agder fylke. Se klinikkens telefonnummer, adresse, veibeskrivelse, åpningstider og prisliste, eller send e-post direkte til tannlegen.

Kontaktinfo

Adresse

Kirsten Flagstadvei 30-32, 4621 Kristiansand

Åpningstider

Mandag - fredag kl. 07.45-15.15

Praksis

Offentlig tannklinikk

Plassering

Kart og veibeskrivelse

Vågsbygd tann- og spesialistklinikk har besøksadresse Kirsten Flagstadvei 30-32, Kristiansand. Se kart under for nærmere plassering og veibeskrivelse.

Prissammenligning ukomplisert ekstraksjon av rot/tann

Innlandet tilbyr laveste ordinære pris på ukomplisert ekstraksjon av rot/tann, med 0 kroner. Dyrest er Vestland, som tar 1085 kroner for samme behandling. Vågsbygd tann- og spesialistklinikk, med sine 1010 kroner, er 8 % dyrere enn landsgjennomsnittet for offentlige tannklinikker på ukomplisert ekstraksjon av rot/tann. Se prisliste for Vågsbygd tann- og spesialistklinikk.

Tannklinikker i nærheten

Her finner du andre tannklinikker i samme område som Vågsbygd tann- og spesialistklinikk. Se alle tannleger i eller se alle tannleger i .

Offentlig tannklinikk Søgne

Søgne tannklinikk

Rådhusveien 35A, Søgne

Mer informasjon
Offentlig tannklinikk Kristiansand

Rona tannklinikk Kristiansand

Rona 4, Kristiansand

Mer informasjon
Offentlig tannklinikk Kristiansand

Slottet tannklinikk Kristiansand

Tordenskjoldsgate 9, Kristiansand

Mer informasjon
Offentlig tannklinikk Evje

Evje tannklinikk

Nils Heglandsveg 40, Evje

Mer informasjon

Tannlegevakt Kristiansand

Har du behov for akutt tannlegehjelp utenom tanklinikkens åpningstider? Her finner du tannlegevakter i samme område som Vågsbygd tann- og spesialistklinikk. Finn tannlegevakten nærmest Kristiansand i Agder fylke ved å følge lenken under.

Se tannlegevakter i Agder

Endringsmelding Vågsbygd tann- og spesialistklinikk

Er det feil eller mangler med oppføringen til Vågsbygd tann- og spesialistklinikk? Benytt skjemaet under for å foreslå endringer. Fyll kun ut feltene som foreslås endret.