Kontakt Nes i Ådal tannklinikk

Benytt skjemaet for å sende en melding direkte til Nes i Ådal tannklinikk sin registrerte epost-adresse. Husk at du ikke må sende viktige personopplysninger eller sensetiv informasjon som personnummer via skjemaet.

Offentlig tannlege Nes i Ådal

Nes i Ådal tannklinikk

Velkommen til Nes i Ådal tannklinikk. Nes i Ådal tannklinikk tilbyr tannhelsetjenester i Ringerike kommune i Viken fylke. Se klinikkens telefonnummer, adresse, veibeskrivelse, åpningstider og prisliste, eller send e-post direkte til tannlegen.

Kontaktinfo

Adresse

Furusletta 1, 3524 Nes i Ådal

Åpningstider

Etter avtale.

Praksis

Offentlig tannklinikk

Plassering

Kart og veibeskrivelse

Nes i Ådal tannklinikk har besøksadresse Furusletta 1, Nes i Ådal. Se kart under for nærmere plassering og veibeskrivelse.

Prissammenligning ukomplisert ekstraksjon av rot/tann

Innlandet tilbyr laveste ordinære pris på ukomplisert ekstraksjon av rot/tann, med 0 kroner. Dyrest er Vestland, som tar 1085 kroner for samme behandling. Nes i Ådal tannklinikk, med sine 1055 kroner, er 12 % dyrere enn landsgjennomsnittet for offentlige tannklinikker på ukomplisert ekstraksjon av rot/tann. Se prisliste for Nes i Ådal tannklinikk.

Tannklinikker i nærheten

Her finner du andre tannklinikker i samme område som Nes i Ådal tannklinikk. Se alle tannleger i eller se alle tannleger i .

Offentlig tannklinikk Tyristrand

Tyristrand tannklinikk

Vikersundveien 226, Tyristrand

Mer informasjon
Offentlig tannklinikk Hønefoss

Ringerike tannklinikk

Stangs gate 9, Hønefoss

Mer informasjon
Offentlig tannklinikk Moss

Moss tannklinikk

Bernt Ankersgate 17, Moss

Mer informasjon
Offentlig tannklinikk Lillestrøm

Lillestrøm tannklinikk

Dampsagveien 4, Lillestrøm

Mer informasjon

Tannlegevakt Nes i Ådal

Har du behov for akutt tannlegehjelp utenom tanklinikkens åpningstider? Her finner du tannlegevakter i samme område som Nes i Ådal tannklinikk. Finn tannlegevakten nærmest Ringerike i Viken fylke ved å følge lenken under.

Se tannlegevakter i Viken

Endringsmelding Nes i Ådal tannklinikk

Er det feil eller mangler med oppføringen til Nes i Ådal tannklinikk? Benytt skjemaet under for å foreslå endringer. Fyll kun ut feltene som foreslås endret.